23 mars 2012

Typichal släkten Linander, klunk

Blev lite mys hos Liza & Nicke ikväll med lite människor, släkt & vänner typ. Ska vara vit tom gbgvarvet har jag tänkt så agerade chaffis ikväll! Inte alltid lika kul direkt om man säger så.. Va riktig god efterrätt kusin kokat ihop! Hon hade skärt jordgubbar, vindrutor & kiwi & blandat de sen typ gjort nån slags marinad med citronskal, honung & citronmeliss. Till det en vit chokladsås med kokad grädde & vit choklad i. Lagom mastigt & supergott!! & så inveg jag min kavaj, lite obekvämt men är nog en vanesak:)

21 mars 2012

inspirationen flödar, koncentrationen är på topp och fingrarna springer över tangenterna. NOT

sitter på svenkan just nu och ska skriva en krönika på 600 ord som övning till nationella sen i april. blir så ledsen. har jätte svårt att koncentrera mig i skolan nu för tiden. vet inte vad det ka bero på. mycket i huvet, sömnbrist kanske. eller min dumma huvudvärk.
iaf. så får ta hem det och skriva hemma. det enda som hörs här i klassrummet är allt tryckande mot tangenterer och vissa i klassen som tjoar och har sig. och som mobbar mig för att inte komma nånstans. shit, jag är ett mobboffer!!!

längtar till efter skolan. ska direkt till gymmet med nellan och sen martins pass efter det. gillar att kunna kombinera träning och umgänge. spec med sis. sista gången jag träffar martin ikväll på ett tag. han drar till nyköping på lördag och är där i typ en vecka. så ovant när man träffas varje dag liksom.. ae åter till min krönika om sömn. hur nu det ska gå. :)

20 mars 2012

Greyhound

Sitter på bussen ner till Kalmar nu. Sovmorgon i 2.5 timme, underbart!
Har vart en helg med bara jobb. Träffade pvikstjejerna & åt frukost i söndags innan jobbet. Dani va nere & allt va frid & fröjd. Tom pannkakorna blev bra!
Fixade gymkort i lördags åt mig & nellie på din energi där Martin är. Så va där 2 gånger igår. Först med nell & sen med Martin. Skönt att slå 2 flugor i 1 smäll med nellie:)
Är en kort dag idag, 2 lektioner & slutar vid halv 2 typ.