24 maj 2014

Rabarbermugcake med jordgubbskvarg

Okej så den här bilden ser verkligen inte bra ut! Kladdig och tallriken ser nästan äcklig ut. Men det var så gott att jag skulle ätit dubbelt upp om jag hade tiden. Jag har sen jag var liten älskat rabarber. Alla åt jordgubbar, jag åt rabarber-typ. Och eftersom vi bor i en liten lägenhet så har vi inga rabarber så när jag såg att maxi hade tagit hem blev jag såå lycklig! Så till frukost idag blev det rabarbermugcake med jordgubbskvarg. 

1 dl havregryn
1 ägg
1 msk kvarg
2 msk mjölk
Nypa vaniljpulver
Några cm rabarber

Blanda allt förutom rabarberna och häll i hälften i en smord kopp. Lägg därefter i skivor av rabarber i ett valfritt lage och häll över resterande smet. In i micron i typ 1.5 min.

Kvargen består av mosade jordgubbar och kvar bara.

Köpte gogreens nya kokosmjölk igår som var väldigt god, så har den ist för mandelmjölk. Men all mjölk funkar, Try it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar